Заведенията на Гранд хотел "Рига" отново привличат абитуриентите на Русе

20:35, 09 май 17 25 727 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За поредна година Гранд хотел "Рига" се готви да посрещне русенските абитуриенти в сезона на баловете. Тази година трите заведения на комплекса ще предложат богата празнична програма, 7-степенно меню, игри с награди, включително безплатни процедури в СПА и фитнес центровете на хотела. 

Ресторант "Панорама" предоставя изискан интериор и невероятна гледка към града и акваторията на Русенското пристанище. Оригиналното гурме меню включва кулинарни изкушения от световната кухня, провокиращи сетивата и на най-големите ценители, отбрани питиета, богата винена листа, елитен сервиз и изпълнения на акустично пиано.

Механа "Рига" разполага с 160 седящи места и е с обзавеждане в традиционен български стил. Снабдена е с подвижен покрив, който през летния сезон създава изключително удобство за гостите на комплекса. Менюто на механата предлага оригинални ястия от националната кухня, а за доброто настроение на посетителите се грижи оркестър с богат репертоар. 

Ресторант "Рига" може да приюти 500 човека в три автономни зали, които при необходимост могат да общуват директно. Уютна атмосфера, чудесни блюда и отлично обслужване обещават да направят най-важния ден в живота на дипломиращите се младежи незабравим. Голямата площ и архитектурна даденост на ресторанта дават възможност за подредба по желание на клиентите (блок маси, коктейлни маси, банкетни маси, театър, кино салон, П - образно, Т - образно, кръгла маса и т.н.)

Наред с това заведенията предлагат и организиране на т.нар. "изпращания", с които роднините на младежите отбелязват щастливия повод. Предлага се организиране на сутрешни, обедни и вечерни събития. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама