Над 2 млн. лв. дава Онкото в Бургас за апаратура за Отделението по лъчелечение

07:00, 16 юни 17 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Комплексният онкологичен център в Бургас обяви поръчка за доставка на специализирана медицинска апаратура за дооборудване на Отделението по лъчелечение. Това показва справка на Topnovini.bg. прогнозната стойност на поръчката е 2 083 333 лева без ДДС.

В описанието е посочено, че освен доставката, ще се извърши и монтаж, обучение на персонала и пускане в действие, включително изработване на технологичен проект за монтаж и инсталация на КТомографа и гаранционен сервиз на специализираната медицинска апаратура за дооборудване.

Специализираната апаратура включва: компютър томограф за планиране на лъчелечението; система за следене движението на тумора и синхронизиране на облъчването; ъпгрейд на налична пациентна маса с 6D-движения; 2D матрица с йонизационни камери за измерване на лъчетерапевтични планове на пациенти за лъчелечение, минималните технически изисквания за които са подробно описани в техническата спецификация.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е 20 юли тази година. Те ще бъдат отворени на следващия ден.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама