Атракции, стънт шоу и много рок за Националния мото събор – Русе

08:52, 16 юни 17 25 784 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За поредна година, мото клуб The Thunders МС, с помощта на МСС "Дунавски Братя", организират 13-ия Национален мото събор – Русе 2017, който ще се проведе от днес до края на седмицата на стадиона на Хижа „Приста“.

Събитието вече 13-та година присъства в културния и спортен календар на града, което доказва неговото значение не само за младите хора, но и за останалите поколения, любителите на рока и моторните двуколесни машини.

На мото събора се очакват гости от страната и чужбина, както и много мотоклубове. За любителите на „жицата“ ще се грижат Old Guns, Wave Slave, Oxijen и Old Bastards, а на 17 юни, събота, вечерта ще се включи и DJ Венци. В програмата ще участват момчетата от Extreme Attack, които ще направят атрактивно каране и стънт шоу. За гостите на мото събора ще има много игри, изненади, награди и томболи, а желаещите да премерят силите на моторите си могат да участват на традиционния мото драг - състезание за скорост, който ще се проведе в събота.

Заради него на 17 юни, събота, от 12.30 ч. до 18.30 ч. ще бъде ограничено движението по път I-5 на изхода на Русе в посока София. Ограничението от км 4+758 до км 6+799 ще бъде от отбивката за хижа „Приста“ до контролно-пропускателния пункт на изхода на Русе, уточниха по този повод от Агенция „Пътна инфраструктура“.

По време на състезанието трафикът ще преминава двупосочно в лентата за Русе и ще се регулира от „Пътна полиция“ и организаторите на състезанието.

Необходимо е шофьорите да спазват поставената сигнализация и указанията на контролните органи.

Мото Клуб „The Thunders МС е създаден през далечната 2003 г. и цели развитие и популяризиране на мотоциклетизма, мотоциклетните спортове, както и организирането на мотопоходи и мотосъбори, обединявайки идеал за приятелство и любов към моторите. Клубът поддържа тесни връзки с редица подобни сдружения както в България, така и в чужбина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама