Концесионерът "Софийска вода" стимулира клиентите с томбола 

09:47, 16 юни 17 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Концесионерът „Софийска вода“ организира лятна томбола „Плати си сметката в срок и спечели” за своите коректни клиенти. За потребителите в многомилионна София дружеството осигурява общо 10 награди. От тях 6 са ваучери за закупуване на  техника, на стойност 500 лева и 4 ваучера за закупуване на спортни стоки, на стойност 250 лева.

В томболата могат да участват клиентите, които към дата 31 август 2017 г. нямат задължения. Те автоматично ще бъдат включени в томболата, а тегленето ще се извърши в началото на септември. Допълнителна информация за лятната томбола може да научите във всички Центровете за обслужване на клиенти на дружеството, както и на техния нов безплатен номер, от 5 юни тази година, за връзка с клиенти: 0800 121 21. 

Също така на интернет страницата на „Софийска вода“, столичани могат да проверяват своите текущи задължения, да поискат електронна фактура, както и да заявят желанието си да бъдат известявани с SMS за всички планови спирания на водата. Дружеството осигурява и различни начини за заплащане на водата по касов и безкасов начин.

Дружеството „Софийска вода” желае да поощри редовните си клиенти, като също така пази техните интереси, защото благодарение на тях, може да поддържа водоснабдяването и канализацията в добро състояние и да осигурява качествени услуги за столицата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама