ВМРО-Сливен с разширено заседание под Сините камъни

10:02, 16 юни 17 / Политика 25 1663 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първо разширено заседание, след парламентарните избори, проведе организацията на ВМРО –Сливен.

На срещата, в подножието на парк“Сините камъни“,  присъстваха представители на структурите на ВМРО от областта. В Сливен дойдоха и Георги Дракалиев - член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО и регионалния координатор Николай Стоянов от Бургас. 
 

В заседанието участва ръководството на възстановената Младежка организация на ВМРО – Сливен, чийто председател Иван Стоянов предложи интересни идеи за осъществяване на младежки политики в района.
 

Присъстващите направиха анализ на резултатите от проведените парламентарни избори. Според Силвия Ненова – председател на Женската организация на ВМРО – Сливен, партията се е представила много добре. Мобилизацията на структурите е осигурила 1500 преференции и в резултат коалицията „Обединени патриоти“ има избран народен представител от Сливенски многомандатен район.

По предложение на председателят на Градската организация на ВМРО – Сливен Кирил Димитров, за отговорник по координацията между структурите в областта бе избран д-р Спас Спасов.
 

„На местните избори през 2015 г. ВМРО постигна тук добър резултат. Убеден съм, че с активна и подходяща работа в интерес на обществото, бихте могли да го подобрите на следващите избори“ заяви членът на НИК на ВМРО Георги Дракалиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама