В Плевен ще се проведе международен футболен турнир за ветерани

11:11, 16 юни 17 / Спорт 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Традиционният международен футболен турнир за ветерани ще се проведе на стадион "Плевен" утре, съобщиха от футболния клуб "Спартак". Организаторите на срещата са фондация "Футболна закрила" и община Плевен.

Участниците ще са от Монтана, Люлебургаз (Турция) и домакините от "Спартак" /Плевен/. Мачовете започват от  17:30 часа, като според регламента играта ще е на принципа всеки срещу всеки.

Сред участниците ще са  любими на плевенските фенове футболисти от близкото и далечно минало, сред които  Пламен Гетов, Красимир Лазаров (Въбела), Илия Войнов, Ивайло Петков (Куки), Тони Вашков, Светльо Бърканичков (Барни), Краси Бислимов, Ботьо Ботев, Емил Цветанов (Шивача), Благовест Петков, бившият национален селекционер Ивайло Петев. Поканен е  и сегашният наставник на националния отбор Петър Хубчев, чиято футболна кариера е тръгнала от Плевен.

Селекционер на плевенските ветерани е Цветан Каменов. Отборът на Монтана ще е ръководен от кмета на града Златко Живков и президента на клуба Румен Панайотов, който също е бивш футболист на "Спартак". Входът е безплатен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама