Нова морска линия ще свързва „Сарафово“ с остров Света Анастасия

11:25, 16 юни 17 25 597 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нова морска линия ще свързва бургаския квартал "Сарафово" с остров Света Анастасия от тази събота, 17 юни, съобщиха от Общината. Разходките ще се осъществяват само в събота и неделя от тримаран "Афала", който ще пътува по линията Бургас - Пристанище Сарафово - остров Света Анастасия и обратно.

Корабчето ще тръгва от Магазия 1 към Сарафово в 09:00 часа. Потеглянето от пристанището на квартала към острова е с час 10:30 часа. Връщането в Сарафово е в 13:30 часа. От там тримаранът ще тръгне към Магазия 1" в 15:00 часа, като пристигането в Бургас е предвидено да стане за половин час.

Цената на еднопосочния билет Бургас – Сарафово е 5 лева за възрастни, 3 лева за деца. Двупосочният Сарафово - остров Света Анастасия е 12 лева за възрастни, 9 лева за деца. Двупосочният билет Бургас - Сарафово: 9 лева за възрастни, 5 лева за деца. Малчуганите до 7 години пътуват безплатно.

Предстои разкриване и на нова линия на електрическите минибусчета, която ще минава по крайбрежната алея и ще стига до пристанището в Сарафово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама