Тодор Батков-син кани на плажно парти столичния хайлайф

13:33, 16 юни 17 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бизнесменът и виден столичен плейбой Тодор Батков-младши се е захванал с нелеката задача да организира грандиозен купон в Банкя. Въпреки че няма по-специален повод, амбициите му са да събере на едно място каймака на нощна София, като лично ще се погрижи и за присъствието на най-горещите плеймейтки у нас. 

Партито, в което са замесени и организаторите от Event Academy Bulgaria в лицето на Петър Стоичков и Борис Денински, ще носи името REAL Perfect Mix Pool Party. 

То ще се стартира сутринта в събота, 24.06, и ще продължи до вечерта на следващия ден, като през цялото време ще е на територията на минералния басейн на комплекса. Освен класни питиета и перфектно миксирани коктейли, организаторите са предвидили и качествен саунд в комплект със светлинни шоу ефекти за денонощното парти, билети за което вече са в продажба. 

Събитието на Батков-син ще бъде озвучавано от някои от най-популярните диджеи в страната, като гвоздеят ще е DJ Mascota. Освен него зад пулта ще застанат YangFetish, Funkster, NRG, Yavor M и DJane Helly. Музиката ще е парти микс от хип-хоп, хаус, регетон и комерс. Танцьорките за събитието също ще са внимателно подбрани и на ниво.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама