Шест отбора се включиха в турнира по футбол, посветен на празника на МВР - 5 юли

14:20, 28 юни 17 / Спорт 25 615 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С турнир по футбол на малки врати полицейските служители продължиха изявите по повод Професионалния празник на МВР – 5 юли, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Домакин на проявата бе ПФК „Лудогорец” . Срещите се играха на спортния терен в „Гнездо на орли” на принципа две полувремена по 15 минути. В надпреварата се включиха шест отбора. Свои тимове изпратиха РУ – Разград, РУ-Лозница, РДПБЗН – Разград, РУ – Исперих, РУ-Кубрат и ОДМВР – Разград.

Отборите играха, разделени в две групи по три тима всеки срещу всеки. В „А” група с две победи и общо 9 вкарани гола първи се класира отборът на РДПБЗН – Разград. Последваха го служителите на Районно управление - Разград, които имаха една победа и една загуба.

 

В „Б” група първенец след срещите се оказа отборът на дирекцията с две победи и седем вкарани гола. След него се класира тимът на РУ-Исперих с една победа и една загуба.

На финала останаха четири отбора – за първо място се бориха отборите на Дирекцията и на РДПБЗН-Разград, а за трето – РУ-Исперих и РУ-Разград. В крайното класиране четвърти остана отборът на Исперих, трето място спечели отборът на Районно управление - Разград. 

 

След оспорвана надпревара между отборите на ОДМВР и РДПБЗН пожарникарите се наложиха с 6:4. Така шампионската купа грабна тимът на огнеборците, а второ място завоюва отборът на Дирекцията.

 

За състезателите на първо, второ и трето място бяха подсигурени парични награди от Спортен клуб „Хан Аспарух”. Наградите връчи началникът на отдел „Криминална полиция” комисар Мирослав Маринов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама