Лара Фабиан представя най-големите си хитове и нов албум в НДК

09:00, 27 мар 18 / Култура 25 606 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-продаваната белгийска изпълнителка обещава повече от два часа чувствена музика на българските си фенове. Лара Фабиана пристига за големия си концерт в зала 1 на НДК с още двама поддържащи изпълнители, бенд от петима музиканти и зашеметяващо визуално шоу. Певицата ще остане на сцената повече от 2 часа.

По време на концерта, освен новите композиции, публиката ще има възможността да се наслади и на песните, които утвърдиха Лара Фабиан на музикалната сцена - “Je T’aime”, "Adagio", "Love by Grace", "Broken Vow".

София е една от спирките на "Camouflage" - голямото турне, с което певицата представя и едноименния си албум.

Албумът "Camouflage" е изцяло англоезичен и е записан в три града – Лос Анджелис, Брюксел и Стокхолм. Зад необикновения микс от класически китари и модерно електронно звучене огромни заслуги имат композиторът Мо Денеби и Шарън Вон.

„Не вярвам, че езикът може да постави граница на емоциите. Няма специален език, на който да кажеш нещо, идващо от сърцето. Можеш да говориш със сърцето си на японски, индийски, италиански – няма значение действителността ни, но въпреки всичко, въпреки нея, те разказват и за това как можем да извлечем най-доброто
от случващото се заедно“, споделя певицата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама