Майкъл Бубле и съпругата му чакат трето дете

10:50, 27 мар 18 / Любопитно 25 479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певецът Майкъл Бубле, който се завърна като водещ на церемонията за наградите "Джуно", потвърди във встъпителната си реч, че със съпругата му очакват трето дете, предаде ЮПИ.

Откривайки шоуто за музикалните отличия, смятани за канадския еквивалент на американските награди "Грами", Бубле сподели, че съпругата му, аржентинската актриса Луисана Лопилато е бременна с третото им дете, предава БТА.

Двойката има две по-големи момчета - Ноа и Елайъс, съответно на 4 и 2 години. През април миналата година Бубле и Лопилато съобщиха, че по-големият им син Ноа е диагностициран с рак през 2016 г., припомня агенцията.

Освен като домакин на церемонията, състояла се в "Роджърс арина" във Ванкувър, Майкъл Бубле се представи и със съвместно изпълнение с джаз звездата Даяна Крол.

За еднократно изпълнение на шоуто се събраха членовете на популярната група "Беърнейкид лейдис", които бяха въведени в канадската музикална Зала на славата.

Сред отличниците на наградите "Джуно", присъждани от Канадската академия за звукозаписно изкуство и наука, се наредиха групата "Аркейд файър" и певецът Шон Мендес.

"Аркейд файър", които водеха по номинации за наградите с четири на брой, получиха приза за албум на годината за "Everything Now".

Рокаджиите станаха и първата група, почетена с наградата за международни постижения. Досега с отличието са удостоявани само солови изпълнители, сред които Дрейк, Селин Дион и Шаная Туейн.

Шон Мендес спечели две отличия - за сингъл на годината за "There's Nothin' Holding Me Back" и "Изборът на феновете".

В категорията за изпълнител на годината посмъртно беше отличен Горд Дауни. Фронтменът на легендарната канадска група "Траджикъли хип" почина от рак през октомври миналата година.

Дауни получи признание и в категорията за текстописец на годината съвместно с Кевин Дрю.

Подобно на церемонията за наградите "Грами" по-рано през годината, във водещите категории на "Джуно" беше отличена само една жена - Джеси Рейес. Изпълнителката получи приза за пробив.

В категорията за международен албум на годината наградата беше присъдена на рапъра Кендрик Ламар за "DAMN".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама