Залятата с киселина жена има сладкарски цех

15:25, 27 мар 18 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

36-годишната Ажда Ибрахимова е жената, която късно снощи беше залята с киселина в центъра на София. Тя е собственик на сладкарски цех, към който има прикрепена сладкарница, женена и с дъщеря на 15 години.

Нападението е извършено близо до дома й на бул. "Стамболийски". Жената е  в "Пирогов" с 24% изгаряния в областта на главата, шията и ръцете. Тя е с опасност за живота.

Ажда и мъжът й Джума Юсчелик започнали бизнеса си от нулата, разказа тяхната съседка Мария Ахтарова пред вестник "24 часа".

Преди време двамата работел в сладкарски цех, но напуснали и започнали собствен бизнес. Той потръгнал, разраснали се и почнали да зареждат и други сладкарници.

Продавачката в сладкарницата им каза, че не знае нищо за нападението и не е виждала шефа си, защото вероятно е в "Пирогов".

"Пълна трагедия, едва сутринта разбрах, че става дума за съседката", каза Мария и поясни, че се съмнявала личен мотив да е в основата на нападението. Тя никога не била чувала крясъци и скандали между съседите си и подозира бизнес отношения като причина за атаката.

Чула и че семейството наскоро отворило втори цех, но не знае къде.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама