Анджелина Джоли с нова връзка?

16:20, 27 мар 18 / Любопитно 25 656 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След силно отразеният медийно развод с Брад Пит, Анджелина Джоли най-накрая е решила да обърне страницата. Очевидно това е краят на една епоха, въпреки мнението на някои, че е възможно помирение.

Анджелина Джоли се е възстановила от раздялата си с Брад Пит и даже се среща с друг човек, пише "Entertainment Tonight", цитиран от БГНЕС. Изданието съобщава, че тази нова връзка за момента не е сериозна, а просто холивудската звезда опитва отново да открие любовта след развода си.

"Анджелина Джоли е споделила с приятели, че все още не е готова да излиза с някой, но се среща с възрастен мъж, занимаващ се с недвижими имоти. В никакъв случай не е известна личност, нито пък политик", твърди източник близък до холивудската актриса.

"Анджи се чувстваше много зле след раздялата си. Да прекараш част от времето си с един възрастен човек, това много й помага", обяснява още той.

От своя страна Брад Пит също е решил да продължи напред и също се среща с някой.

През септември 2016 г. светът беше разтърсен от новината, че след 10 години съвместен живот Брад Пит и Анджелина Джоли се развеждат. Всеки от тях се опита да получи попечителство върху децата и всеки един от тях се опита да обясни причините за тяхната раздяла.

"Нещата между Брад и Анджи приключиха зле. Въпреки че се подложиха на терапия, трудно ще им бъде да са заедно в една стая с децата", споделя източник пред "Entertainment Tonight".

Феновете на Бранджелина вече може да обърнат страницата и да пратят историята, която години наред ги караше да мечтаят, в миналото.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама