Кой всъщност ще води "Стани богат"? (СНИМКИ)

17:02, 27 мар 18 / Любопитно 25 1117 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кой всъщност ще води "Стани богат"? Този въпрос си задават всички, след като няколко имена изтекоха в публичното пространство.

Сред сериозно спряганите за стола на водещия са Драго Драганов, Михаил Билалов и самият шеф на БНТ Константин Каменаров.

В последните дни, в няколко сайта излязоха снимки от студиото на предаването, от които изглеждаше, че водещ на шоуто е Константин Каменаров. Междувременно, в рубриката "ПО ТВОЙ СИГНАЛ" получихме информация, че днес е възможно да се провеждат снимки на предаването в студиен комплекс, близо до столицата.

Нито една от колите пред студиото не е на Билалов или Каменаров

Наш екип отиде още в ранната утрин на място, за да провери информацията и да научи от първа ръка кой ще замени Ники Кънчев в популярния формат. Охраната на студийния комплекс отказа да ни каже какво се снима в момента и изгони репортера ни. Преди това той успя да заснеме паркираните автомобили в района. Наша проверка установи, че нито един от тях не е на Каменаров или на Билалов. За Драгомир Драганов знаем, че не използва лично МПС.

Водещият, известен като Драго Чая, открихме случайно в района на БНТ. Затова потърсихме по телефона Константин Каменаров и Михаил Билалов. Шефът на телевизията не отговори на нито едно от позвъняванията ни, което означава, че е възможно наистина той да е новият водещ на формата.

Потърсихме и актьора Михаил Билалов. В краткия разговор, той заяви, че се намира в Париж по лични дела и не желае да коментира каквото и да е. Както е известно, популярният като Джаро от "Под прикритие" от години развива успешен бизнес във Франция. Дали той или Константин Каменаров е новият водещ на "Стани богат" към момента не е ясно.

Топновини отправи питане и до Националната телевизия, но оттам коментираха, че няма да потвърдят и коментират нито едно име до 1 април. Тогава е първото излъчване на играта и ще стане ясно кой в крайна сметка ще я води.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 18:41, 16 сеп 22

Билалов, много лошо гледа, постоянно приживя нещо, брадясал, не му е там мястото, деспотичен тип...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама