Топ 5 на най-глупавите престъпници в света

20:00, 07 апр 18 / Любопитно 25 457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Има умни престъпници, които успяват да се изплъзнат от закона. Но има и такива, които не са способни да мислят. Вижте историите на едни от най-глупавите престъпници в света:

1. Кристиян Бала от Полша извършва убийство през 2000-та година. Полицията намира няколко доказателства, че той може да е извършил престъплението, но така и не успяват да го осъдят, защото доказателства не били достатъчни.

През 2003 година Бала, който се изявява и като писател, написал разказ за убийство, в което изобразява човек, убит по абсолютно същият начин, с детайли, които само убиецът може да знае. Полицията открила, че убитият имал връзка с бившата жена на Бала.

Заради книгата този умник е осъден за убийство.

2. 26-годишната Кристъл от Калифорния била на пробация за наркотици и всяка седмица трябвало да изпраща проби в лаборатория. Но тя все още вземала наркотици и направила нещо изключително глупаво. Заедно с приятелка тя решила да претърси камиона с пробите и да си ги вземе обратно. Но била арестувана и задържана за нарушаване на обществения ред.

3. В Охайо 27-годишният Джеймс, който бил изгонен от къщата на майка си, решил да влезе там през нощта. Той смятал, че през нощта не могат да го арестуват. Съсед обаче го забелязал и звъннал в полицията.

4. Ранди Люис, баща на три деца, се напил до безпаметност и накарал 10-годишния си син да шофира. Той качил трите си деца в колата и потеглили. Момченцето карало със 145 км/ч, но загубило контрол и катастрофирали. Трите деца били живи и здрави, а пияният баща арестуван и осъден.

5. Дерек Мосли от Орегон искал да си вземе пистолет, но неговият план бил много глупав. Той разбил оръжеен магазин през нощта с бейзболна бухалка. Магазинът обаче имал денонощна въоръжена охрана и Дерек бил заловен и арестуван.

Той не само лежал в затвора, но и трябвало да плати 250 000 долара обезщетение на оръжейния магазин, съобщава Дарик.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама