Кит Харингтън и Роуз Лесли вдигат сватба в средновековен замък

16:20, 13 апр 18 / Любопитно 25 834 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорите от кървавата сага „Игра на тронове“ Кит Харингтън и Роуз Лесли ще се венчаят в средновековен замък. Сватбената церемония ще се проведе в края на този месец в дворец в Абърдийн, Шотландия. Свидетели на първия им танц като семейство ще са около 200 гости, а за доброто им настроение ще се погрижат Mumford & Sons. „Кит и Роуз са големи почитатели на групата, така че с радост се възползваха от възможността да ги слушат на сватбата си. Кит се познава с момчетата от 2015 г., поддържа контакт с тях и беше очарован, когато те се съгласиха да пеят на празненството. На Mumford & Sons пък се предоставя уникалната възможност да се потопят в атмосферата на „Игра на тронове“, издаде близък до звездната двойка пред в. The Sun.

Харингтън и Лесли обявиха официално годежа си на страницата за сватбени анонси на в. The Times миналия септември. Новината зарадва феновете на фентъзи епоса, които шеговито отправиха своите пожелания към бъдещото семейство. „Явно Джон Сноу знае едно-две неща“ и „Дано връзката им в реалността е по-успешна от телевизионната“, са само част от коментарите.

Искрите между 31-годишният актьор и звездата от „Абатство Данутън“ пламнаха по време на снимките на втори сезон на „Игра на тронове“. Кит неведнъж споделя, че чаровната червенокоска откраднала сърцето му, точно както в сериала дивачката Игрит постъпва с нищо незнаещия Джон Сноу.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама