Силви Вартан се срещна с премиера Борисов (СНИМКИ)

15:10, 17 апр 18 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Френската звезда Силви Вартан се срещна с премиера Бойко Борисов. Премиерът заяви, че е голяма чест Вартан да е в България и й благодари за всичко, което прави за страната ни. От своя страна Силви Вартан подчерта колко много обича българите и допълни, че прави всичко от сърце, съобщиха от правителствената пресслужба.

Една от грандамите на френската музика, най-успешната световна звезда от български произход – Силви Вартан, се завръща в страната ни с последното за музикалната ѝ кариера турне. Певицата ще изнесе у нас два специални концерта – на 19 април в Двореца на културата и спорта във Варна и на 21 април в зала 1 на НДК, с които ще се сбогува с българската публика.

Прощалните концерти ще включват най-популярните и обичани песни от всички албуми на изпълнителката досега.

С певицата пътуват 8 музиканти и 2 певици. Шоуто ще продължи над два часа, музиката ще бъде придружена от визуален спектакъл, в който ще бъдат показани и оригинални клипове на Силви. Част от концертната програма ще е посветена на първата любов на Вартан - великия Джони Холидей, а финалът ще бъде голямата изненада и подарък на Силви към българската публика.

В родината си Вартан възнамерява да се включи в редица инициативи с обществено значими каузи, а за своите най-верни фенове ще отдели специално време за лични срещи с автограф.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама