Eва Лонгория събира цялото си семейство в родилното

20:00, 17 апр 18 / Любопитно 25 552 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бременна в деветия месец – така Ева Лонгория получи заветната си звезда на холивудската Алея на славата цели 14 години след като влезе с гръм и трясък в живота на всяка домакиня по света с участието си в хитовия сериал „Отчаяни съпруги“. 43-годишната актриса е 2634-ата знаменитост, която получи въпросното признание в Меката на американското кино, а гърба й на церемонията пазиха някои от най-добрите й приятели в шоубизнеса – Ана Фарис, Рики Мартин, Мелани Грифит, Виктория Бекъм и др.

„Ева е невероятна. Не защото има известни приятели и присъства на „пижамените“ партита на Виктория Бекъм. Не защото е дарила общо 40 милиона за благотворителност или защото е страхотна актриса, продуцент и режисьор. Тя е невероятна, защото е изключително мила и винаги изпълнена с надежда“, каза по време на събитието и Фелисити Хъфман, с която в продължение на 8 години Лонгория написа своеобразен наръчник за това как да манипулираме мъжете си в „Отчаяни съпруги“.

„Терминът ми наближава и съм много притеснена. Развълнувана, разбира се, но и притеснена“, призна и екранната Габи Солис в навечерието на церемонията. Тя е в очакване на първата си рожба, а баща на бебето е третият й съпруг – мексиканският медиен магнат Хосе Бастон. За посрещането на новороденото, което се очаква да се случи до броени дни, Лонгория е планирала да събере цялото си семейство в болницата.

„Няма да присъстват всички на самото раждане, но ще бъдат там“, обяснява тя. Въпреки емоциите около бебето актрисата няма намерение да слага кариерата си на трупчета и отсега замисля следващите си проекти. Нещо повече, Лонгория вече лобира и за продължение под формата на нови епизоди или филм на „Отчаяни съпруги“. Дали това ще се случи обаче, тепърва предстои да разберем.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама