Официално: Христо Янев замени Стамен Белчев в ЦСКА

12:07, 01 май 18 / Спорт 25 514 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Доверието на феновете към Стамен Белчев рухна окончателно след загубата от Ботев (Пловдив), която коронова Лудогорец като шампиони. Поради тази причина, Христо Янев ще довърши сезона като наставник на ЦСКА.

ЦСКА е с баланс 2 победи, 2 равенства и 2 загуби при 15:10 голова разлика в Топ 6. В 26-те мача от редовния сезон "армейците" бяха допуснали само 14 попадения, докато сега за 6 двубоя инкасираха 10.

Днешната тренировка на футболистите се проведе от Христо Янев, който ще е начело на „червените“ до края на сезона. Tой ръководи ЦСКА, когато играеха във „В“ група. Тогава тимът спечели Купата на България.

Ето и какво пише в съобщението на сайта на клуба:

„След поредицата от негативни резултати, Стамен Белчев взе решение да напусне своя пост на старши треньор на ЦСКА в името на благото на отбора. Той напуска поста си заедно с трима от помощниците си – Стефан Генов, Даниел Моралес и Ивайло Иванов.
Ръководството благодари на Белчев за изключителния му професионализъм и всеотдайната му работа в ЦСКА и му пожелава здраве и бъдещи професионални успехи.“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама