"Queen" с Адам Ламбърт изнасят поредица концерти в Лас Вегас

13:00, 12 май 18 / Любопитно 25 913 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Легендарната британска група "Куин" оповести "лимитирана" поредица концерти в Лас Вегас с певеца Адам Ламбърт, който от години се изявява като неин вокал, съобщи Контактмюзик.

Краткото пребиваване на "Куин" в Лас Вегас с шоуто "Crown Jewels" е планирано за септември. В периода между 1 и 22 септември групата с Адам Ламбърт ще изнесе 10 концерта в театъра на хотел и казино Парк MGM. Едно от шоутата ще съвпадне с Деня на "Queen" - 8 септември, обявен от бившия кмет на Лас Вегас Оскар Гудман.

Адам Ламбърт за първи път пее с "Queen" през май 2009 г. като участник в риалити формата "Американски идол". От 2011 г. певецът концертира по света с групата, изпълнявайки вокалите на покойния й фронтмен Фреди Меркюри, и е участвал в над 150 нейни шоута.

"Готови сме да приемем огромното предизвикателство да заслепим Лас Вегас", се посочва в изявлението, направено от китариста на "Queen" Брайън Мей. "С нетърпение очакваме да разтърсим публиката заедно с дръзкия и феноменално талантлив Адам Ламбърт", допълва барабанистът Роджър Тейлър.

Ламбърт на свой ред е публикувал в Twitter промоционален афиш за концертната си изява с "Queen" в Лас Вегас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама