Научете лесен трик за почистване на велурени обувки

12:20, 12 май 18 / Любопитно 25 731 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Колкото и да обичаме да ги носим, обувките от велур винаги са били предизвикателство, особено щом се стигне до почистването им. С каквото и да третираме, трудно успяваме да отстраним замърсяванията от този вид кожа.

Но една жена наскоро откри перфектно и лесно решение за почистване на точно такива обувки.

Кийра О'Хейган от Шотландия установява, че мицеларната вода е способна да върне живота на велурените обувки, което доказа със снимки на своите обувки преди и след почистването им с "вълшебния" козметичен продукт.

 

Ключът за успеха се крие вероятно в активната съставка на мицеларната вода - мицелите, които са естери на мастни киселини - частици, които абсорбират нечистотиите и замърсяванията.

Мицеларната вода обикновено се използва за почистване на грим, но явно има ефект и при премахването на мръсотията от велурените обувки.

Според О'Хейгън това, което трябва да се направи, е да сложим малко количество мицеларна вода върху памучен тампон и да търкаме до отстраняване на замърсяванията.

Шотландката твърди, че мицеларната вода помага за почистване не само на обувки на токчета, но и на спортни велурени модели.

Много други жени вече споделят снимки на измитите с мицеларна вода велурени обувки и изразяват благодарност за съвета на О'Хейган.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама