Убиха бизнес дама от Украйна в Черна гора

15:47, 12 май 18 / Свят 25 672 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В град Котор Украйна, близо до собствената си вила, беше намерена мъртва бизнес дамата Анастасия Лашманова, която управлява няколко големи хотели и ресторанта в Черна гора, съобщи белградската агенция Бета.
Ройтерс съобщи, че Лашманова е била убита с нож, а полицията е била повикана от нейна приятелка, която, след като не могла да установи контакт с нея, се притеснила, че с украинката се е случило нещо.

Състоянието на Анастасия надхвърля сумата от 100 милиона евро.  Тя е управляващият директор на дружестватаMimoza Group и SeaTrade. Тя е собственик на хотелския комплекс "Перла", на три ресторанта в Порто Монтенегро и салон за красота в Будва.

В Черна гора тя пристигнала преди няколко години и отначало работела като сервитьорка. Според неофициални информации зад фирмата Mimoza Group стои руският бизнесмен Валерий Задорин. Той е собственик на една от най-големите фирми за търговия с луксозни стоки в Русия, компанията "Арома". Задорин има луксозна вила в Тиват, а в Порто Монтенегро държи яхтата си, която носи името "Арома".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама