Бургас организира благотворителна кампания за малкия Цвети

17:10, 15 юни 18 25 608 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цветомир Чалъков на 28 юни ще навърши 6 годинки. Той се бори с диагнозата „невробластом“ или тумор в надбъбречна жлеза и има нужда от финансова помощ. Детето е оперирано по спешност и са проведени съпътстващи терапии.

Благодарение на бързите действия на най-близките, както и на адекватната медицинска помощ, Цвети се подобрява, но лечението трябва незабавно да продължи. Детето има нужда от неотложна, скъпоструваща медицинска помощ.

50 000 евро са необходими за няколко поредни курса химиотерапия и още 50 000 долара - за транспалантиране на стволови клетки. Тези пари са непосилни за родителите на детето.

На 20 юни, от 16,00 часа, пред Летния театър в Бургас ще бъде организиран благотворителен базар, средствата от които ще отидат за лечението на малкия Цветомир.

Част от предметите, които ще се предлагат на базара, са изработени от децата в ДГ„Брезичка“, други са дарения от хора с добри сърца от цялата страна.

На същата дата – 20 юни, от 19,30 ч., в Летния театър ще има и благотворителен концерт. В него ще участват Тони Димитрова, Виктор Калев, Лазар Налбантов, Преслава Минасян, танцова формация „Петлите“, деца от детските градини „Брезичка“, „Звездичка“, „Ханс Кристиян Андерсен“, „Вълшебство“, „Радост“ и др.

Всеки, който желае да помогне за лечението на Цвети, може да го направи на следната дарителска сметка:

Цветомир Красимиров Чалъков
IBAN BG60RZBB91551009366733 BIC/SWIFT RZBBBGSF
Райфайзенбанк България

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама