Началникът на пожарната в Троян получи най-високото отличие в МВР

20:30, 04 юли 18 25 607 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Директорът на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов лично връчи наградата на главен инспектор Иван Шайлеков

Тържествена церемония по повод 139-годишнина от създаването на вътрешното ведомство и професионалния празник на МВР - 5 юли, се проведе днес в сградата на ловешката пожарна. Присъстваха директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов, областният управител на област Ловеч Георги Терзийски и кметът на община Троян Донка Михайлова.

От името на ръководството на Министерството на вътрешните работи  главен комисар Николов поздрави колегите си с празника и отправи към тях пожелания да вдъхват все така увереност и да бъдат гарант за сигурността на обществото.  Той благодари на колегите си за професионализма, който доказват всеки път, когато се отзовават на сигнал.

Директорът на ГДПБЗН връчи най-високото професионално отличие в МВР - “Почетен знак“ I степен, на главен инспектор Иван Шайлеков, началник на РСПБЗН - Троян. Заповедта за наградата е разписана от министъра на вътрешните работи и се връчва за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения.

Общо 16 служители на  РДПБЗН - Ловеч са  наградени за празника на МВР.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама