Наградиха отличилите се служители на СДВР (СНИМКИ)

15:56, 04 юли 18 25 640 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Колкото повече се запознавам с отговорностите ви, толкова повече разбирам колко важна  и напрегната е вашата работа, отбеляза пред служителите на СДВР вътрешният министър Валентин Радев. Той им благодари сърдечно за усилията, които полагат ежедневно в опазването на обществения ред на столицата и на сигурността на гражданите. Министър Радев, заедно с главния секретар на МВР, се срещна със състава на СДВР, ден преди празника на МВР, за да награди отличилите се през изминалата година и да им засвидетелства внимание за неуморния труд.

Гордея се, че съм служил с вас, заяви главен комисар Младен Маринов. Във всички битки, които сме водили заедно сме доказали, че нямаме „задна“. Колкото и клиширано да звучи, да си полицай, да си служител на МВР днес, е призвание, допълни още главният секретар на МВР с пожеланието да пазят себе си и честта на пагона. Бъдете уверени и удовлетворени от работата си, пожела на колегите си и заместник-директорът на СДВР Антон Златанов.

На официална церемония в сградата на Столичната дирекция на вътрешните работи вътрешният министър, главният секретар на МВР и заместник-директорът на СДВР наградиха отличилите се през изминалата година служители на дирекцията във връзка с предстоящия празник на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама