Дженифър Анистън мисли, че не й е писано да стане майка

18:20, 03 авг 18 / Любопитно 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудската актриса Дженифър Анистън засне сексапилна фотосесия за корицата на септемврийския брой на списание InStyle и говори за невъзможността да има деца.

Наскоро звездата се разведе с мъжа си Джъстин Теру, след което медиите започнаха да й приписват различни връзки, в това число и с бившия й Брад Пит.

"Мога да седя и да се смея на всички нелепи заглавия, защото те стават все по-абсурдни, но се съсредоточавам върху работата си, приятелите, домашните си любимци и върху това как да направя този свят по-добър", обясни Дженифър.

Популярната актриса коментира и критиките, които получава заради факта, че все още няма деца:

"Дори не можете да си представите през какво ми се наложи да мина - от медицинска гледна точка и емоционално. Четях всички тези таблоиди, всички оскърбления и критики по мой адрес за това, че нямам деца. Обвиняваха ме в егоизъм, в това, че не мога да задържа човек до себе си или че съм убита от мъка след развода, но това не е така. На първо място - сърцето ми не е разбито."

Анистън намекна, че има нерешими репродуктивни проблеми и като всяка жена в подобно положение, се чувства притискана и унижавана от обществото:

"Никой не знае какво се случва зад затворените врати. Никой не мисли колко чувствителна съм аз и моят партньор. Съществува натиск върху жените, особено по темата за майчинството, а ако нямат деца, смятат жените за дефектни. Вероятно моята цел на тази планета не е да се размножавам. Може би трябва да правя някакви други неща."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама