Мадона отбелязва 60 с корица на „Вог“

10:20, 09 авг 18 / Любопитно 25 802 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп кралицата Мадона е най-яркото доказателство, че годините са само цифра. И не спира да опровергава човешката биология, особено с последната си фотосесия за италианското издание на „Вог“, с което отбелязва 60-тия си рожден ден.

Изпълнителката на Like a Virgin позира за умопомрачителни черно-бели кадри или пък с ексцентрична шапка в провокативна поза и облекло. Изданието не пропуска да увековечи и отношенията с шестте й деца, от които две биологични, сред природата в самодивски одежди. Упражнението пред обектива е за августовския брой, точно когато Мадона навършва 60 – на 16 август.

Зад камера са се вихрили емблематичното дуо във фотографията Mert & Marcus, а декор на снимките е новата любов на певицата – Португалия, където живее от година в името на футболната кариера на осиновения си 12-годишен син Дейвид. Преди това е живяла и 10 години в Лондон, а пред изданието признава: „Обичам да поставям себе си в необичайни ситуации“. Последният й албум, който трябва да излезе съвсем скоро също е вдъхновен от Лисабон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама