ЦСКА загуби и в Копенхаген (Обновена)

20:29, 16 авг 18 / Спорт 25 591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гол от засада донесе преднина на полувремето за Копенхаген в мача-реванш с ЦСКА. Въпреки това в момента резултатът е равен след попадение на Евандро.

Голът за датчаните бе вкаран в 23-та минута, но основно действащо лице стана турският рефер, който не отсъди стопроцентова засада. Това бе и причината българската агитка да изпрати съдията към съблекалните с викове “Мафия!”

Повторение на ситуацията бе излъчено и на видеостената на стадиона, което вбеси треньора на домакините Столе Солбакен. Спорният резултат доведе до ексцесии и на стадион “Българска армия”, където феновете на ЦСКА гледат мача на видеостена.

Фен на червените се опита да се разправя с водещия на студиото по БНТ Радостин Любомиров, което наложи прекъсването на предаването в самото му начало.

След началото на второто полувреме ЦСКА натисна датчаните и тимът ни дори имаше претенции за неотсъдена дузпа. Отборът на Копенхаген вкара гол, който този път бе отменен от турския рефер.

Така се стигна до 58-та минута, когато бразилецът Евандро изравни резултата, разписвайки се в датската врата.

В 63-та минута обаче отново Ндойе стреля с глава след корнер и върна преднината на Копенхаген. До края на мача момчетата на Нестор Ел Маестро създадоха положения, които не можаха да реализират.

Въпреки отпадането от евротурнирите, ЦСКА игра достойно и имаше футболни аргументи, с които да продължи напред. От своя страна Копенхаген трябва да преодолее Аталанта, за да продължи в групите на тирнира.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама