bet365 е новият генерален спонсор на ПФК „Лудогорец“

13:27, 23 юни 16 / Спорт 25 636 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
bet365 е новият спонсор на ПФК „Лудогорец“, съобщават от клуба.

Най-голямата компания за онлайн залози в света и петкратният шампион на България сключиха двегодишен договор, който влиза в сила от 1 юли, 2016. Логото на bet365 ще бъде за първи път на фланелките на „Лудогорец“ за мачовете от втория квалификационен кръг на Шампионската лига в средата на месец юли.

Компанията е световен лидер в спортните залози и по-специално, в залозите на живо, предлагайки най-добрата услуга относно брой събития на живо и брой предлагани пазари.

В сайта на Betenemy.com може да откриете подробна информация за Bet365, разясняваща какво се случи с компанията преди и след получаването на лиценз за България.

„Радостни сме, че занапред ще си партнираме със световно известна и доказала се компания, свързана директно с футбола. Убеден съм, че съвместната ни работа с bet365 ще бъде ползотворна“, коментира изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев, цитиран от пресцентъра на клуба.

„Лудогорец“ ще бъде вторият отбор в Европа, носещ марката на bet365 на фланелките си. bet365 вече е спонсор на отбора от Висшата Лига на Англия „Стоук Сити“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама